Scopus workshop - 2018.04.09.Hozzáadás a kedvencekhez
Hiba

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtárban április 9-én 12:15-15:30 között megrendezésre kerülő Scopus workshopot.

A résztvevők Dr. Kocsis Dénes, Elsevier megbízott oktatótól kaphatnak részletes ismertetést a publikáció szintű metrikákról, a személyre szabott értesítésekről, valamint a kutatói profil karbantartásáról, és a rendszer újdonságairól.

  

A rendezvény rövid programja:

12:15 - Regisztráció

12:30 - Scopus keresési alapok

14:00 - Kávészünet

14:30 - Scopus haladó keresések

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat, státuszuk megjelölésével (oktató/könyvtáros/ hallgató/egyéb) legkésőbb április 6-ig jelezzék e-mail útján a titkarsag.kk@semmelweis-univ.hu e-mail címre, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott.

Lehetőség van csak az előadások közül csak az egyiken való részvételre is, ez esetben kérjük megnevezni az előzetes regisztrációban, melyikre jelentkeznek.

 

A rendezvényen való részvétellel Önök elfogadják, hogy fénykép készülhessen Önökről, amely a Központi Könyvtár honlapján megjelenhet.

Részletes adatkezelési tájékoztatónkat megtalálhatja a következő linken keresztül: https://lib.semmelweis.hu/nav/adatkezeles