InCites webinárHozzáadás a kedvencekhez
Hiba

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtár szervezésében november 19-én 10:00 és 11:00 óra között megvalósuló magyar nyelvű webinárt.

 

Előadó: Tóth Szász Enikő

Téma: InCites elemzések lehetőségei

 

Az InCites tudománymetriai analíziseket tesz lehetővé, a Web of Science adatbázisban indexelt szakfolyóiratokban megjelent közlemények adatait alapul véve képes országokra, intézményekre, tudományterületre vonatkozó összefoglaló adatok, grafikonok készítésére, a publikációs együttműködések vizsgálatára.

 

A részvétel ingyenes, de kérjük, részvételi szándékukat a Clarivate Analytics oldalán keresztül történő regisztráció útján jelezzék, az alábbi linken: https://clarivatesupport.webex.com/clarivatesupport/k2/j.php?MTID=tbe1a58029738bd1e718395ecc48fcfc9

 

 

A webinára történő sikeres csatlakozáshoz az alábbi hírhez csatoltan talának tájékoztatót.

 

Természetesen személyesen a Központi Könyvtárban is tudunk segítséget nyújtani az érdeklődőknek 9:45-től a harmadik emeleti professzori előadóban. 

Továbbá javasoljuk minden résztvevő számára a jelentkezés időbeni elkezdését - minimum 5 perccel a webinár kezdete előtt - a webex első használatához szükséges kiegészítő programok feltelepítése miatt.