Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe webinárHozzáadás a kedvencekhez
Hiba

Tisztelt Felhasználóink!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Clarivate Analytics szervezésében megvalósuló Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe című webinárt.

 

Téma: Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe

Dátum: április 4. 15.30-17.00

Nyelv: angol

Előadó: Mila Cahue – a Web of Science Core Collection egyik szerkesztője

 

Tartalom: Ezekben a hetekben változik a kiválasztási folyamat a Web of Science Core Collectionbe. Ezen webinárium keretein belül első kézből értesülhetnek az új kiválasztási folyamatról, valamint részletesen bemutatásra kerülnek az új elvárások. A webinárium végén pár tippet is kaphatnak arról, hogyan segíthetik elő természetes módon a folyóiratok idézettségét.

 

Kérdéseiket már a webinárium előtt elküldhetik Tóth Szász Enikőnek magyar vagy angol nyelven az eniko.szasz@clarivate.com email címre, valamint a webinárium végén kérdezhetnek élőben is.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat a hírhez csatolt jelentkezési lap kitöltésével, jelezzék e-mail útján az eniko.szasz@clarivate.com e-mail címen.


A webinára történő sikeres csatlakozáshoz az alábbi hírhez csatoltan találnak tájékoztatót.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a webinárium nem lesz rögzítve, utólagos visszanézésére nem lesz lehetőség.


Javasoljuk minden résztvevő számára a jelentkezés időbeni elkezdését - minimum 5 perccel a webinár kezdete előtt - a webex első használatához szükséges kiegészítő programok feltelepítése miatt.