Újdonságok a Web of Science platformon workshopHozzáadás a kedvencekhez
Hiba

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtár szervezésében május 10-én (péntek) 9:45-11:30 között megrendezésre kerülő  Újdonságok a Web of Science platformon című workshopot.

 

Előadó: Tóth Szász Enikő


A rendezvény rövid programja:


9:45-10:00 Regisztráció
10:00-10:45 Újdonságok bemutatása, Kopernio, ISI csoport
10:45-11:15 Open Acess típusok
11:15-11:30 Kérdések és válaszok


Az előadás magyar nyelvű lesz.


A bemutatóban választ kaphatnak arra, hogy hogyan térképezhetik fel a fontos kutatásokat a Web of Science platformon, miközben a Kopernio kiegészítő keresi a teljes szöveget; hogyan állapíthatják meg az arany, hibrid, bronz és zöld nyílt hozzáférésű cikkeket és milyen elemzések jelentek meg az utóbbi időben a ISI csoporttól.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat, jelezzék legkésőbb május 9-ig e-mail útján az event.kk@semmelweis-univ.hu e-mail címre, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott.

 

A rendezvényen való részvétellel Önök elfogadják, hogy fénykép készülhet Önökről, amely a Központi Könyvtár honlapján, facebook oldalán megjelenhet.

 

Részletes adatkezelési tájékoztatást a rendezvényeken készült fényképek felhasználásáról, valamint a regisztrációkor megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatban a következő linken kaphatnak: https://lib.semmelweis.hu/nav/adatkezeles