Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem

Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem
A Könyvtár 2021.05.03-tól nyitva - Friss információk

Tisztelt Látogatóink!

A könyvtár 2021.05.03-tól ismét látogatható Covid-19 ellen oltást felvett olvasók számára. Belépéskor a védettséget igazoló okirat mellett arcképes igazolvány/érvényes diákigazolvány felmutatása szükséges.

A könyvtár kizárólag az egészségvédelmi intézkedések betartása mellett használható. Az arcmaszk használata továbbra is mindenkinek kötelező.

A könyvtár kizárólag korlátozott számban látogatható.

 

Nyitvatartási idő:

Mikszáth téri könyvtár:

Egyetemi polgárok számára: non-stop

Külsős olvasók számára csak munkanapokon 09:00 – 20:00

EOK könyvtár:

 Egyetemi polgárok számára: non-stop

 

A védettséggel nem rendelkező olvasók továbbra is csak online időpont egyeztetés alapján vehetik igénybe a kölcsönzési szolgáltatást.

A kölcsönzés menete:

Kérjük, használja online katalógusunkat a dokumentum kereséséhez. A kéréseket e-mailben fogadjuk a konyvtar@semmelweis-univ.hu címen. Kérjük, az email-be írja meg diákigazolványa, annak hiányában személyi igazolványa számát, a kölcsönözni kívánt dokumentum címét és raktári jelzetét, telefonos elérhetőségét.

A kérés teljesítéséről előzetesen visszaigazoló e-mailt küldünk, a kölcsönzött dokumentumok érvényes diákigazolvány vagy hallgatói jogviszony igazolás illetve nem egyetemi polgárok esetében személyi igazolvány bemutatásával a portán vehetők át előzetes egyeztetést követően.

A rendelkezések visszavonásig érvényesek.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Image from © pixabay_mattthewafflecat