Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem

Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem
Könyvtár zárva - Friss információk

Tisztelt Látogatóink!

A könyvtár 2021.03.08-tól nem látogatható, helyben használatra nincsen mód.

Az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:

  • online források használata (javasoljuk az online könyvek VPN hozzáféréssel történő használatát)
  • könyvtárközi kölcsönzés (ill.kk@semmelweis-univ.hu)
  • kölcsönzés (korlátozott módon, kizárólag előzetesen e-mail-en egyeztetett időpontban, konyvtar@semmelweis-univ.hu)

A kölcsönzés ideiglenes menete:

Figyelem! Bizonyos könyvek esetén a nem kölcsönözhető státusz ellenére is kikölcsönözzük a dokumentumot. Amennyiben csak nem kölcsönözhető példány áll rendelkezésre kérjük érdeklődjön e-mailben.

Kérjük, használja online katalógusunkat a dokumentum kereséséhez. A kéréseket e-mailben fogadjuk a konyvtar@semmelweis-univ.hu címen. Kérjük, az email-be írja meg diákigazolványa, annak hiányában személyi igazolványa számát, a kölcsönözni kívánt dokumentum címét és raktári jelzetét, telefonos elérhetőségét.

A kérés teljesítéséről előzetesen visszaigazoló e-mailt küldünk, a kölcsönzött dokumentumok érvényes diákigazolvány vagy hallgatói jogviszony igazolás illetve nem egyetemi polgárok esetében személyi igazolvány bemutatásával a portán vehetők át előzetes egyeztetést követően.

A lejárt könyvek visszahozhatók, illetve a kölcsönzések meghosszabbíthatók, melyet javaslunk annak ellenére, hogy 2021. március 8-tól visszavonásig a késedelmi díjak összege befagyasztásra kerül. A visszahozatal előtt szintén szükség van időpont egyeztetésre.

A hosszabbítás az általános szabályoktól eltérően a könyv bemutatása nélkül lehetséges, az online katalógusban, vagy a konyvtar@semmelweis-univ.hu címre küldött email segítségével.

A rendelkezések visszavonásig érvényesek.

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Image from © pixabay_mattthewafflecat