Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem

Központi Könyvtár

Semmelweis Egyetem
WOS - Food Science & Technology Abstracts - Trial Access

Tisztelt Olvasóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni önöket, hogy a mai naptól egyetemünk számára hozzáférhetővé vált a WOS - Food Science & Technology Abstracts gyűjteménye.

A próbahozzáférési időszak 2021. Június 16-tól Július 16-ig tart.

A Food Science & Technology Abstracts (FSTA) 1969-től napjainkig követi az élelmiszer- és italipar világát. Átfogó képet nyújt az élelmiszer-tudományról és technológiáról, valamint a táplálkozás-kutatásról.

A Web of Science magyar nyelvű webináriumot is hirdetett a mai napra (11:00 órától) az adatbázis bemutatása érdekében, melyre a következő linken tudnak regisztrálni az érdeklődők.

Regisztációs LINK