Keresés adatbázisainkban
Hiba
Keresés adatbázisainkban

Szűkítés
Információ a keresőről


Híreink

Akadémiai kiadó szerzői szemináriumHozzáadás a kedvencekhez

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi az EISZ Nemzeti Program és a Központi Könyvtár szervezésében április 30-án 10:00-12:00 között megrendezésre kerülő Publikációs lehetőségek és előnyök az Akadémiai Kiadó orvosi folyóirataiban című szerzői szemináriumot.

 

Előadók:  Dr. Réffy Balázs és Dr. Kocsor Tibor

 

A rendezvény rövid programja:

 

- 9:45-10:00 Regisztráció

- 10:00-12:00

Az Akadémiai Kiadó rövid bemutatása

Hogyan írjunk és publikáljunk helyesen? Praktikus tanácsok a publikáláshoz

Kávészünet

A megfelelő folyóirat kiválasztása és publikációs lehetőségek a meglévő folyóiratokon túl

Kérdések és válaszok

 

Az előadás magyar nyelvű lesz.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat, jelezzék legkésőbb április 29-ig e-mail útján az event.kk@semmelweis-univ.hu e-mail címre, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott.

 

A rendezvényen való részvétellel Önök elfogadják, hogy fénykép készülhet Önökről, amely a Központi Könyvtár honlapján, facebook oldalán megjelenhet.

 

Részletes adatkezelési tájékoztatást a rendezvényeken készült fényképek felhasználásáról, valamint a regisztrációkor megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatban a következő linken kaphatnak: https://lib.semmelweis.hu/nav/adatkezeles

 

 


Az SE I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika jubileumi kiállításaHozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Látogatóink! Kedves Hallgatók!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Könyvtár II. emeleti, Szentágothai termében 2019. április 8-án, hétfőn 15.00 órakor

180 éves a Semmelweis Egyetem Bókay Gyermekklinika (1839-2019) címmel nyílik az SE I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika jubileumi kiállítása.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt az ünnepélyes megnyitóra.

 

A kiállítás 2019. április 8-tól április 29-ig munkanapokon látogatható, hétfőtől csütörtökig 8.00-tól 16.00, pénteken 8.00-tól 14.00 óráig.


Ünnepi nyitvatartásHozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Felhasználóink!


A Semmelweis Egyetem Központi Könyvtárát hétvégi rend szerint lehet igénybe venni április 19. és 22. között, azaz kölcsönzés és könyv visszavétel nem lehetséges.  

 

Megértésüket köszönjük!


Web of Science áprilisi webináriumokHozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Felhasználóink!


Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Clarivate Analytics áprilisi webinár képzéseit: 

 

A ResearcherID átkerül a Publonsra

Kedd, 2019. április 2.  -   9.00

Szeretné egyszerűbben felmutatni, milyen hatással van a tudományterületére? Győződjön meg róla, hogyan gyűjtheti össze egy helyre a tudományos  publikációkat, az idézeteket, az elbírálásokat és a szerkesztői munkát, elősegítve ezzel a kutatásra gyakorolt hatásának láthatóvá tételét.

Regisztráció

 

Hol publikáljak? Az impaktfaktor megértése.

Szerda, 2019. április 3. – 9.00

Szeretné javítani a publikálási stratégiáját megbízható adatokkal  a folyóiratokról? Ismerje meg, hogyan használjuk a legfrissebb Journal Citation reports  funkciókat, a Journal Impact Factor és egyéb metrikák megértéséhez a természettudományok és társadalomtudományok területén megtalálható többezer folyóiratra.

Regisztráció

 

Emerging Sources Citation Index és Citation Connection a Web of Scienceben

Szerda, 2019. április  10.  -   9.00

Mit jelent az Emerging Sources Citation Index és miben különbözik a Citation Connectiontől? Megtudhatják, milyen forrásokat tartalmaz a Web of Science platform és hogyan segítik ezek a források a tudományos irodalom feltérképezését az egyes témákban.

Regisztráció


Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe webinárHozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Felhasználóink!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Clarivate Analytics szervezésében megvalósuló Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe című webinárt.

 

Téma: Folyóiratok kiválasztása a Web of Science Core Collectionbe

Dátum: április 4. 15.30-17.00

Nyelv: angol

Előadó: Mila Cahue – a Web of Science Core Collection egyik szerkesztője

 

Tartalom: Ezekben a hetekben változik a kiválasztási folyamat a Web of Science Core Collectionbe. Ezen webinárium keretein belül első kézből értesülhetnek az új kiválasztási folyamatról, valamint részletesen bemutatásra kerülnek az új elvárások. A webinárium végén pár tippet is kaphatnak arról, hogyan segíthetik elő természetes módon a folyóiratok idézettségét.

 

Kérdéseiket már a webinárium előtt elküldhetik Tóth Szász Enikőnek magyar vagy angol nyelven az eniko.szasz@clarivate.com email címre, valamint a webinárium végén kérdezhetnek élőben is.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat a hírhez csatolt jelentkezési lap kitöltésével, jelezzék e-mail útján az eniko.szasz@clarivate.com e-mail címen.


A webinára történő sikeres csatlakozáshoz az alábbi hírhez csatoltan találnak tájékoztatót.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a webinárium nem lesz rögzítve, utólagos visszanézésére nem lesz lehetőség.


Javasoljuk minden résztvevő számára a jelentkezés időbeni elkezdését - minimum 5 perccel a webinár kezdete előtt - a webex első használatához szükséges kiegészítő programok feltelepítése miatt.

 

 


Régebbi híreink további oldalakon olvashatóak:
60 oldal Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő oldal