MTMT2Hozzáadás a kedvencekhez
Hiba

E/8/2017. (VIII.04.) számú rektori-kancellári utasítás, kelt: 2017. augusztus 4-én: az E/4/2017 (V.29.) sz. rektori-kancellári utasítás hatályon kívül helyezéséről szóló dokumentum beszkennelt változata

 

Az MTMT honlapján - https://www.mtmt.hu/ - a Hírek menüpont alatt az alábbi Közlemény olvasható:

 

"Az MTA KIK az elvégzett központi és intézményi adminisztrátori tesztelés első lezárult szakasza, valamint a folyamatban lévő, még le nem zárult külső informatikai szakértői tesztelés eddig beérkezett tapasztalatai, továbbá az adminisztrátori tesztelésben részt vevő intézmények beérkezett vezetői/könyvtárvezetői véleményei alapján úgy látja, hogy az MTMT Koordinációs Tanács által meghatározott 2017 novemberi időszakban az új szoftverre való átállás nem lesz lehetséges.

A tapasztalt hiányosságok, problémák kijavítására, tesztelésére, az új rendszer használatának az adminisztrátorokkal és a felhasználókkal történő teljes megismertetésére nem látunk esélyt a novemberre kitűzött átállásig. Az új szoftverre való áttérést a felhasználó intézmények igényeinek figyelembevételével, a Koordinációs Testület döntése alapján meghatározandó későbbi időpontban végezzük el.

Holl András
MTA KIK Informatikai főigazgató-helyettes"