A Clarivate Analytics októberi webinárium sorozata

Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi magyar nyelvű webinárokat, a témák ez alkalommal az EndNote, az InCites és a nyílt hozzáférés területén kívánnak segítséget nyújtani az érdeklődőknek.

 

Október 14. – 9:00-10:00

Bevezető az EndNote Desktop használatába

Az EndNote Desktop segítségével pillanatok alatt helyesen idézheti és formázhatja hivatkozásait a tudományos standardoknak megfelelően. A webinár során bemutatásra kerül az EndNote Desktop X9. A résztvevők elsajátíthatják a program használatának alapjait, a szakirodalom gyűjtésétől egészen a hivatkozások beszúrásáig.

Regisztráció

  

Október 20. – 9:00-10:00

Nyílt hozzáférésű publikációk azonosítása és elemzése a Web of Scienceben

A 13. Open Access hét alkalmából bemutatják, hogyan szűrhetőek, a nyílt hozzáférésű publikációk a Web of Science és az InCites platformokon.

Regisztráció

 

Október 21. – 9:00-10:00

A megújult InCites felület bemutatása

Hogyan elemezhet gyorsan és hatékonyan nagy mennyiségű információt? A webinár ehhez nyújt hasznos segítséget a felület új funkcióinak megismertetése révén. Az esemény fő témája az elemzések létrehozása és mentése lesz.

Regisztráció

 

Október 22. – 9:00-10:00

Szerzői rekordok a Web of Scienceben

Ne hagyja, hogy a publikációit összekeverjék más szerzők munkáival. A webinár segítséget kíván nyújtani a szerzői profilok felfedezésében valamint az adataik pontosításában. A megújult Author Search Beta, a  Web of Science és a Publons profil oldalain.

Regisztráció

 

A Research. Smarter már lezajlott webináriumait is visszanézhetik a következő linken a felvételek szekció alatt. 

További webinárok regisztációs linkjeinek listája. Itt