Egyetemi Publikációk
Keresés | Szervezeti egységek összehasonlítása | 10-nél magasabb IF értékű publikációk

Rendezés:
Szűkítés évre

Dr. Bányai Péter publikációi.
(Farmakognóziai Intézet)

2006.
GC and GC-MS Studies on the Essential Oil and Thiophenes from Tagetes patula L. (Journal Article)
Szarka, Sz. - Héthelyi, É. - Lemberkovics, É. - Kuzovkina, I.N. - Bányai, P. – Szőke, É.
Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Dr. Bányai Péter, Dr. Héthelyi Istvánné, Dr. Lemberkovics Éva, Dr. Szarka Szabolcs, Dr. Szőke Éva
Chromatographia, 2006. 63.: p67-73.
IF:1.171


HPLC Analysis of Alizarin and Purpurin Produced by Rubia tinctorum L. Hairy Root Cultures. (Journal Article)
Bányai, P. - Kuzovkina, I.N. - Kursinszki, L. - Szőke, É.
Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Dr. Bányai Péter, Dr. Kursinszki László, Dr. Szőke Éva
Chromatographia, 2006. 63.: pS111-S114.
IF:1.171


The Influence of the Steeping Time on the Antioxidant Properties of a Chinese Herbal Tea. (Journal Article)
Rapavi, E. - Szentmihályi, K. - Lugasi, A - Vági, E. - Bányai, P. - Balázs, A. - Szőke, É. - Blázovics, A.
Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Blázovics Anna, Dr. Balázs Andrea, Dr. Bányai Péter, Dr. Szőke Éva
Acta Alimentaria, 2006. 35.( (2)): p213-222.
IF:0.253



Összesített IF érték: 2.595