Keresés | Szervezeti egységek összehasonlítása | 10-nél magasabb IF értékű publikációk
Varga Zsuzsa publikációi.
(Egészségtudományi Kar)
Összesített IF érték: 0
Varga Zsuzsa publikációi.
(Egészségtudományi Kar)
2008. |
Comparison of the antioxidant activity in berries and fruit products made from berries. (Journal Article) Gilingerné Pankotai M, Varga Zs, Pálfi E, Weisman AV Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Gilingerné Pankotai Mária, Pálfi Erzsébet, Varga Zsuzsa Élelmiszerfizikai Közlemények, 2008. 21: p181-187. IF:0 |
Reológiai mérési módszerek összehasonlítása diszfágiás étrend összeállításához (Journal Article) Varga Zs, Mészáros K. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Varga Zsuzsa Új Diéta, 2008. (1): p2-3. IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
Rheological measurements for standardization of viscosity of test bolus and foods for patients suffering from dysphagia. (Journal Article) Mészáros K, Varga Zs, Kárpáti P, Hacki T. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Varga Zsuzsa Élelmiszerfizikai Közlemények, 2008. 21: p131-137. IF:0 |
Zöldségfélék bioaktív anyagainak hatása az emberi egészségre. (Journal Article) Varga Zs,Gilingerné Pankotai M Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Gilingerné Pankotai Mária, Varga Zsuzsa Agrárunió, 2008. 9(2): p57-59. IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
Összesített IF érték: 0