Keresés | Szervezeti egységek összehasonlítása | 10-nél magasabb IF értékű publikációk
Pálfi Erzsébet publikációi.
(Egészségtudományi Kar)
Összesített IF érték: 0
Pálfi Erzsébet publikációi.
(Egészségtudományi Kar)
2011. |
Hogyan kerül a parlagfű az asztalra? Dietetikai szempontok parlagfű-allergiában (Journal Article) Pálfi Erzsébet Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Új Diéta, 2011. 18(1): p4-5 IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
10 éves a Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank (Journal Article) Barna Mária, Pálfi Erzsébet, Horváth Zoltánné Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Barna Mária, Horváth Zoltánné, Pálfi Erzsébet Élelmiszer-biztonság, 2011. 9(1-2): p42-43 IF:0 |
Allergen labelling practice of Hungarian meat products (Journal Article) Pálfi E, Gál C, Kecskeméti J, Szabolcs I, Surányi J. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet, Szabolcs István PTEP Journal on processing and Energy in agriculture, 2011. 15(2): p71-73 IF:0 |
2010. |
Career plans of dietetics students from different member states of the European Union. (Journal Article) Németh I, Veresné Bálint M, Hajdú GyG, Barna M, Horváth Z, Pálfi E, Mák E, Szabolcs I, Wlodarek D. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Barna Mária, Hajdú György Gábor, Horváth Zoltánné, Mák Erzsébet, Németh Istvánné, Pálfi Erzsébet, Szabolcs István, Veresné Bálint Márta New Medicine, 2010. 14(4): p138-141. IF:0 |
Dietary management of food allergy – different channels of education of patients in Hungary. (Journal Article) Pálfi E, Horváth Z, Veresné Bálint M, Németh I, Barna M. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Barna Mária, Horváth Zoltánné, Németh Istvánné, Pálfi Erzsébet, Veresné Bálint Márta New Medicine, 2010. 14(3): p94-98. IF:0 |
Food allergen labelling - it'srole in the food safety of food allergic consumers. (Journal Article) Pálfi E, Barna M. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet PTEP Journal on processing and Energy in agriculture, 2010. 14(1): p19-22. IF:0 |
Improving the quality of life of the population through the Internet by surveying demand for use of diet planning software. (Journal Article) Mák E, Veresné Bálint M, Pálfi E, Németh I, Lichthammer Adrienn, Fehér F, Gaál B, Szabolcs I. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Lichthammer Adrienn, Mák Erzsébet, Németh Istvánné, Pálfi Erzsébet, Szabolcs István, Veresné Bálint Márta New Medicine, 2010. 14(3): p99-101. IF:0 |
Malnutrition and nutrient intake values in the Hungarian elderly. (Journal Article) Veresné Bálint M, Németh I, Lichthammer A, Pálfi E, Szabolcs I. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Lichthammer Adrienn, Németh Istvánné, Pálfi Erzsébet, Szabolcs István, Veresné Bálint Márta New Medicine, 2010. 14(4): p133-137. IF:0 |
Tejfehérje-allergiában alkalmazható tejhelyettesítő termékek organoleptikus vizsgálata. (Journal Article) Péhl K, Pálfi E. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Új Diéta, 2010. (3-4): p31-33. IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
2009. |
A táplálékallergia előfordulási gyakorisága (Journal Article) Pálfi Erzsébet Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmiszer-biztonság, 2009. 7(1): p14-15. IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
A táplálékallergia és táplálékintolerancia komplex kezelése helyzetének kutatása Magyarországon MCM módszerrel. (Journal Article) Pálfi E, Barna M. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Allergológia és klinikai immunológia, 2009. 11(1): p34-38. IF:0 |
A táplálékallergiás fogyasztók táplálkozási biztonsága közös ügy. (Journal Article) Barna M, Pálfi E, Horváth Z. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmiszervizsgálati Közlemények, 2009. 55(2): p83-104. IF:0 |
2008. |
Comparison of the antioxidant activity in berries and fruit products made from berries. (Journal Article) Gilingerné Pankotai M, Varga Zs, Pálfi E, Weisman AV Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Gilingerné Pankotai Mária, Pálfi Erzsébet, Varga Zsuzsa Élelmiszerfizikai Közlemények, 2008. 21: p181-187. IF:0 |
The Techniques Used for Information and Education of Consumers Suffering from Food Allergy and Intolerance In Hungary. (Journal Article) Pálfi E, Barna M, Horváth Z, Veresné Bálint M Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Horváth Zoltánné, Pálfi Erzsébet, Veresné Bálint Márta Élelmiszerfizikai Közlemények, 2008. 21: p163-169 IF:0 |
2007. |
A gluténmentes diéta költségei (Journal Article) Klicsu, N., Pálfi, E. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Új Diéta, 2007. (6): p2009.04.06. IF:0 A közleményben nincs feltüntetve munkahelyként a Semmelweis Egyetem (összesítésben a cikk nem számít) |
Candida, napjaink ellensége (Journal Article) Pálfi Erzsébet Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmezés, 2007. 11(1): p36-38 IF:0 |
2006. |
A gluténmentesség megvalósítása egy életen át (Journal Article) Pálfi E. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmezés, 2006. 10(7-8): p16-8 IF:0 |
A laktózintolerancia a közétkeztetés gyakorlatában (Journal Article) Pálfi E. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmezés, 2006. 10(3): p18-9 IF:0 |
Gondolatok a táplálékallergia megelőzéséről és diétájáról. (Journal Article) Pálfi E, Horváth Z-né, Barna M. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Barna Mária, Horváth Zoltánné, Pálfi Erzsébet Hippocrates, 2006. 8(4): p196-9. IF:0 |
Néhány gyakorlatias gondolat a tejfehérje-allergiáról (Journal Article) Pálfi E. Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet Élelmezés, 2006. 10(2): p18-9 IF:0 |
Nézzük a közétkeztetést más szemmel! (Journal Article) Veresné Bálint M, Fehér Ferencné, Horváth Zoltánné, Pálfi Erzsébet Adatbázisban szereplő szerzők (ABC sorrend): Pálfi Erzsébet, Veresné Bálint Márta Élelmezés, 2006. 10(1): p18 IF:0 |
Összesített IF érték: 0