A könyvtári igazolások általános eljárásrendje minden egyetemi pályázathozHozzáadás a kedvencekhez
Hiba

1. A pályázó MTMT hozzáférést igényel, amennyiben nem rendelkezik vele. Semmelweis Egyetemen dolgozók esetében ennek igénylése az adott szervezeti egység tanszéki MTMT adminisztrátorától (MTMT az Egyetemen) kérhető; külső pályázó esetén a regisztráció az MTMT (https://www.mtmt.hu) oldalán történhet.

Figyelem!

Az átállást követően az MTMT2 adatbázisban jelenleg is előfordulhatnak az új rendszer struktúrájából eredő hibák. A felmerülő problémákat mindig jelezzük a központi MTMT adminisztráció felé, akik folyamatosan monitorozzák a beérkező panaszokat és igyekeznek minél hamarabb orvosolni azokat.


https://lib.semmelweis.hu/app/content&id=857

 

2. A pályázó feltölti publikációit és citációit az MTMT-be. Nyilvánossá teszi az adatokat.

3. A pályázó kérelmezi az MTMT-be feltöltött anyag ellenőrzését és hitelesítését a Központi Könyvtár titkársági e-mail címén: titkarsag.kk@semmelweis-univ.hu. Az adatok ellenőrzése 10 munkanapot vesz igénybe.

4. A pályázó szerzői MTMT belépését inaktívvá tesszük, elkezdjük a pályázati anyag ellenőrzését.

5. Az ellenőrzést követően egy értesítő e-mailben pdf formátumban megküldjük a dokumentumokat (MTMT publikációs lista, MTMT tudománymetriai táblázatok, javítási jegyzék) a pályázónak.

6. A fentiek után vehetők át a hitelesített dokumentumok a Központi Könyvtár titkárságán (1088 Bp., Mikszáth tér 5., 3. em.).

 

A pályázati anyagok ellenőrzésével kapcsolatos kérdések, problémák esetén kérjük, keresse a Központi Könyvtár munkatársait.

 

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy:

1. amennyiben az MTMT-be került idézetet nem idézet kereső adatbázisból (pl. Web of Science) importálták, az idéző közlemények fénymásolatát az ellenőrzés kérelmezésekor juttassák el a Központi Könyvtár titkárságára.

2. a visszakereshetőség és a hitelesítés szempontjából az MTMT-be feltöltött anyag rekordjait azonosítókkal, linkekkel (pl. PubMed ID, WoS link, DOI) szükséges ellátni.

3. amennyiben szükséges tudományos táblázat vagy 10 legfontosabb közlemény beállítása az MTMT-ben, a csatolmányokban talál ehhez segédanyagokat.

 

Amennyiben az MTMT-be feltöltött publikációk és citációk formailag nem felelnek meg a fentieknek, a pályázat visszaküldésre kerül a pályázónak átdolgozásra.

                                                                                                                             

Egyéb információ az adott pályázati leírásnál található:

PhD könyvtári igazolások

Kinevezések

Habilitációk