Keresés adatbázisainkban
Hiba
Keresés adatbázisainkban

Szűkítés
Információ a keresőről


Híreink

Elindult az MTMT2Hozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Felhasználók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tervezett időpontnak megfelelően, 2018. november 1-jén elindult az MTMT2.

Az MTMT központi adminisztráció munkatársai kérik a felhasználókat, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el.

Továbbá felhívják a figyelmet, hogy az első belépés előtt mindenki olvassa el a Rövid útmutatót, és a rendszer használatához vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is. Az ezzel kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el: https://www.mtmt.hu/hirek

Az MTMT oldalán mind a régi nyilvános felület elérésére, mind az új adatbázisra vonatkozó útmutatók megtekinthetőek: https://www.mtmt.hu/helpdesk

Esetlegesen felmerülő problémák, kérdések esetén forduljanak hozzánk bizalommal.


InCites webinárHozzáadás a kedvencekhez

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtár szervezésében november 19-én 10:00 és 11:00 óra között megvalósuló magyar nyelvű webinárt.

 

Előadó: Tóth Szász Enikő

Téma: InCites elemzések lehetőségei

 

Az InCites tudománymetriai analíziseket tesz lehetővé, a Web of Science adatbázisban indexelt szakfolyóiratokban megjelent közlemények adatait alapul véve képes országokra, intézményekre, tudományterületre vonatkozó összefoglaló adatok, grafikonok készítésére, a publikációs együttműködések vizsgálatára.

 

A részvétel ingyenes, de kérjük, részvételi szándékukat a Clarivate Analytics oldalán keresztül történő regisztráció útján jelezzék, az alábbi linken: https://clarivatesupport.webex.com/clarivatesupport/k2/j.php?MTID=tbe1a58029738bd1e718395ecc48fcfc9

 

 

A webinára történő sikeres csatlakozáshoz az alábbi hírhez csatoltan talának tájékoztatót.

 

Természetesen személyesen a Központi Könyvtárban is tudunk segítséget nyújtani az érdeklődőknek 9:45-től a harmadik emeleti professzori előadóban. 

Továbbá javasoljuk minden résztvevő számára a jelentkezés időbeni elkezdését - minimum 5 perccel a webinár kezdete előtt - a webex első használatához szükséges kiegészítő programok feltelepítése miatt.

 

 

 


ClinicalKey WorkshopHozzáadás a kedvencekhez

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtárban, az EISZ szervezésében megvalósuló november 16-án 11:00-13:00 között megrendezésre kerülő ClinicalKey workshopot.

 

Előadók: Chantal Hamelinck, Lais D. Junqueira, Igor Nikitin

 

A rendezvény rövid programja:

 

11:00-11:05 Introduction-including a video on The Patient’s Journey

11:05-11:15 Data in Health Sciences and Usage Trends

11:15-12:00 Clinical Case- Presentation of a cardiology case

How ClinicalKey supports during all stages
How CK guidelines can be used to update protocols
Questions and Answers

12:00-12:15 Coffee break

12:15-12:45 Projects with ClinicalKey-Improving Quality of Care

12:45-13:00 Closing Notes

 

A részvétel ingyenes, de kérjük, részvételi szándékukat az EISZ oldalán keresztül történő regisztráció útján jelezzék, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott.

 

Regisztráció: http://eisz.mtak.hu/index.php/hu/rendezvenyek/51-clinicalkey-workshop.html

 


Wiley Szerzői SzemináriumHozzáadás a kedvencekhez

Kedves Érdeklődők!

 

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi a Központi Könyvtárban november 14-én 9:20-12:30 között megrendezésre kerülő Wiley Szerzői Szemináriumot.

 

Előadó: Graham Russel, Executive Journals Editor

 

A rendezvény rövid programja:

09:20 Registration

09:30 Introduction to Wiley Publishers

Coffee Break (15 minutes)

11:15 How to write a scientific manuscript and get it published

12:15 Questions & Answers (15 minutes)

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékukat, jelezzék legkésőbb november 13 -ig e-mail útján a titkarsag.kk@semmelweis-univ.hu e-mail címre, tekintettel arra, hogy a férőhelyek száma korlátozott.

 

A rendezvényen való részvétellel Önök elfogadják, hogy fénykép készülhet Önökről, amely a Központi Könyvtár honlapján, facebook oldalán megjelenhet.

 

Részletes adatkezelési tájékoztatást a rendezvényeken készült fényképek felhasználásáról, valamint a regisztrációkor megadott személyes adataik kezelésével kapcsolatban a következő linken kaphatnak: https://lib.semmelweis.hu/nav/adatkezeles


November 10-én hétköznapi rendHozzáadás a kedvencekhez

Tisztelt Hallgatók!

 

 A Mikszáth téri könyvtárat hétköznapi rend szerint lehet igénybe venni 2018. november 10-én, azaz kölcsönzés, hosszabbítás és könyv visszavétel is lehetséges.


Régebbi híreink további oldalakon olvashatóak:
54 oldal Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő oldal